Driedelig BV

Driedelig BV is het bedrijf van Hans van Dop en biedt u ondersteuning op het gebied van Projectmanagement, Interim Management en Consultancy.

Elk bedrijf heeft behoefte aan een goede samenwerking tussen de verschillende niveaus binnen het bedrijf. Het elkaar versterken van het strategisch, tactisch en operationeel niveau is daarbij van groot belang. Mensen maken het bedrijf op alle drie die niveaus. Driedelig BV helpt uw onderneming door te ondersteunen bij de synergie die tussen die niveaus noodzakelijk is.

Uitgangspunt voor onze dienstverlening is het feit dat mensen alleen dan veranderen als zij dit zelf willen. Een gezonde bedrijfscultuur draagt bij aan gezonde werknemers en vraagt investering en onderhoud. Dit stoelt op een oude wijsheid: anima sana in copore sana (een gezonde geest in een gezond lichaam). Als dit voor mensen opgaat, geldt het ook voor bedrijven!

Om zelf ook een gezonde geest te blijven, werken we graag samen met andere bedrijven. Hiermee verrijken we de dienstverlening en blijven we innoveren.

Driedelig BV werkt samen met:

Kim Interim Management BV

 Welkom – Succesversnelling

Innoza – Zakelijk Innoveren